Nyhetsbrev 2023

KJÆRE MEDLEM!

Da har vi avholdt årsmøte og kan presentere det nye styret i dette nyhetsbrevet.  Denne gangen inviterte vi også til medlemsmøte med pizza etter årsmøtet. Det ble en trivelig avslutning på kvelden og vi var godt fornøyd med at vi var 26 stemmeberettigede medlemmer.   Vi har programmet klart for hele året og flere av aktivitetene er allerede i full gang.  Like over nyttår, den 9. januar, hadde vi «Møteplassen».   Denne gangen var det litt spesielt, siden vi hadde besøk av Q-meieriene.  De informerte om nye korker som kommer på melkekartongene i juli 2024, i h.t. et EU-direktiv. Allerede nå må planleggingen starte for produsentene.  Mange revmatikere har problemer med skrukorker og vi er glad for at vi fikk teste ut og være med å påvirke utformingen av korkene. Vi hadde også «Møteplassen» 13. februar og en fin gjeng på 10 personer hadde en hyggelig stund sammen.