SOMMERTUR

Vi hadde en flott tur i på mandag med en super gjeng.

Første stopp var Vestnorsk Utvandrer senter. Her fikk vi høre mange historier om utvandrerne og omvisning i husene på prærien. Vi fikk se film om hvordan de flyttet kirken som ble gitt i gave til senteret. Den ble tatt fra hverandre bit fort bit og fraktet til Norge med to lastebiler, og bygget opp igjen planke for planke på Sletta.

Videre gikk turen til Kilstraumen hvor vi koste oss med deilig mat og drikk i flotte omgivelser. Etter maten fikk vi strekt litt på bena og sett oss om mens solen glimtet frem. Været viste seg fra en forholdsvis fin side, det var mer eller mindre oppholdsvær til vi skulle gå til bussen for å starte på hjemturen, da begynte det å regne.

Takk for turen, vi storkoste oss.

Hilsen Styret

+44

Se innsikt og annonser

Opprett annonse

Alle reaksjoner:

11