TRENING I GRUPPE MED REVMATIKERE

HELSEMEDLEMSKAP FOR REVMATIKERE HOS TRENINGSSENTER NR1 FITNESS – BLI MED OSS OG TREN ! 

Bergen Revmatikerforening inngår samarbeid med Nr1 Fitness i Fyllingsdalen og Åsane – se eget skriv fra Nr1 Fitness for mer informasjon og priser.  

Det vil bli egne gruppetimer kun for oss i Bergen Revmatikerforening, der hver deltaker får et tilpasset program, men trener i samme gruppe.  Vi kan også fritt benytte senterets andre tilbud. Ingen bindingstid !

Oppstart i Åsane: Mandag 15. januar kl. 13.00 

Oppstart i Fyllingsdalen: Onsdag 17. januar kl. 13.00 

I tillegg til at Nr1 Fitness gir oss redusert pris har vi også fått midler fra Stiftelsen Dam til dette formålet, slik at prisen kan reduseres ytterligere. Dette vil gjøres slik at det du betaler til Nr1 Fitness pr. måned vil bli redusert basert på hvor ofte du trener, og Nr1Fitness fakturerer oss for dette beløpet. 

Vi refunderer kr. 25,- for hver gang du trener og har foreløpig satt et tak på kr. 100,- pr. måned, slik at hvis du har trent 4 ganger i løpet av en måned betaler du kun kr. 399,- til Nr1 Fitness. Vi vil etter hvert vurdere om vi kan sponse et høyere beløp, f.eks. kr. 150,- pr. måned hvis du trener 6 ganger. Har du kun trent 2 ganger i løpet av en måned blir sponsingen kr. 50,- 

Innmelding skjer ved personlig oppmøte på det senteret du vil trene, men vi ønsker at dere i første omgang melder dere på til oss, slik at vi kan oversende godkjente deltakerlister til de respektive sentrene. Vi kan også avtale et tidspunkt i løpet av uke 2 der vi treffes på senteret og melder oss inn sammen.  

Dette tilbudet gjelder KUN til medlemmer av Bergen Revmatikerforening. 

Påmelding nederst på denne siden.  Vi vil gjerne ha en oversikt over interessen for dette tilbudet og ønsker derfor påmelding så snart som mulig og helst innen onsdag 10. januar 2024.  Husk å gi beskjed hvilket senter du vil trene på (skriv under «kommentar»).

Hvis du lurer på noe er det bare å ta kontakt med oss: 

Rita Gjøen tlf 40234863 eller  

Liv Boge Amundsen  tlf 93044171 

Påmelding Trening i sal NR1 Fitness