Informasjon angående påmelding til høstens bassengtrening.

Bergen Revmatikerforening har 7 grupper med bassengtrening i terapibasseng på Haukeland Sykehus. Gruppene har tilpasset trening for revmatikere, og har instruktører som er fysioterapistudenter. Hver gruppe registreres som kurs, og det søkes midler via FUNKIS. Vi mottar også midler fra Bergen Kommune.

Vi har 2 grupper på onsdager, og 5 grupper på torsdager.

Onsdag kl. 16 og kl. 17.

Torsdag kl. 16, kl. 17, kl. 18, kl. 19. og kl. 20.

Gruppen på torsdag kl. 19. er for dem under 55 år.

Oppstart i uke 34.

Prisen for å delta på bassengtrening for høsten er kr. 1300,-

Påmelding til høstens bassengtrening vil bli åpnet opp torsdag 1. juni kl. 12:00.  Påmeldingen vil skje via vår hjemmeside, www.bergenrevmatiker.no.  Et innlegg med påmeldingsskjema, vil bli tilgjengelig på hjemmesiden den 1. juni kl. 12:00. Det vil ikke være mulig å melde seg på bassengteningen før 1. juni kl. 12:00. Påmeldinger pr e-post blir ikke akseptert.

Første mann til mølla prinsippet vil gjelde. Faktura sendes ut i begynnelsen av august og må betales før oppstart (pr epost etter at plassen er bekreftet).

De som ikke har Pc eller tilgang til dette, bes i første omgang om å få hjelp av familie eller venner.  

Styret vil være tilgjengelig pr telefon for å hjelpe med påmelding 1. juni fra kl. 12 til kl. 14.  Dette tilbudet er primært for dem som ikke har tilgang til Pc og ikke har mulighet til å få hjelp fra familie eller venner.

Vi kan IKKE sjekke om påmeldingen er mottatt.

Alle vil få beskjed om de har fått plass så snart det er klart. Dette er en stor jobb, og kan ta litt tid. Kanskje litt mindre tid enn vanlig, med denne nye påmeldingen.

Husk at vi som sitter i styret også er revmatikere, og at vi gjør dette på frivillig basis 😊