JUBILEUMS JULEBORD PÅ GRAND HOTEL TERMINUS

Bergen Revmatikerforening fylte 70 år i 2021, men på grunn av epidemien fikk vi ikke feiret oss selv i fjor. Derfor blir det både feiring av jubileet og julebord i år. Det finner sted på Grand Hotel Terminus lørdag 10. desember 2022 kl 1800. Vi skal være i eget lokale og det blir servert forrettsbuffet med tradisjonelle, velsmakende retter. Etterfulgt av hovedrettsbuffet med pinnekjøtt, svineribbe, lutefisk, julepølser, medisterkaker og tilbehør. Det blir dessertbord med hjemmelagde kaker og desserter, kaffe og te. Det blir også levende musikk !

Pris inkl velkomstdrikke: For medlemmer kr. 550 og for ikke medlemmer kr 1200. Bindende påmelding innen 20. november på epost til bergen.ho@revmatiker.org eller som SMS/telefon til 416 52 021, Kristin Kvalsnes. Egenandel vil bli fakturert ved påmelding. Drikke til maten må hver enkelt betale selv. Husk at hustandsmedlemmer har de samme rettighetene som hovedmedlemmer.